my GoOd olD dAYS plus MY Monkey LOVE???









minna-san,konbanwa!!!
haha..da lme x update blog ni..bz plus MALAS..xtau la hari tiba2 je rse mcm tringt KAWAN LAMA...maybe bru lps bkk FB so dpt latest news of my frenz..banyak sgt yang berubah...dari yg rock berubah jdi ayu..dri yg single,da jadi mom n x lupa gak yang da bertunang n in relationship..ak je nmpknye xbrpa ade perubahan..macam ni gak la..hope 1 fine day ak dpt wat reunion..

yg kt last tu gmbr ak time bulan puasa kat sekolah..mse tu ak kt dewan makan dengan roomate ak...ni gmbr tahun 2003 so masa tu ak bdk Form 3 la..hehehe...kami kne bukak puasa ramai2 kat Dewan makan...hehe..yang bestnye tempat makan utk dorm kitorg kt depan dekat dengan tempat makan warden2..so ak suka gak la sbb dpt skodeng warden aka CIKGU feveret ak..biasa la skol perempuan semua...skodeng cikgu je la kn..uhuks..xbley bgi tau nme ye..BIARLAH RAHSIA..



ps:kepada sapa2 yang knl cikgu tu,senyap2 je la k...lgpn skrg ni cikgu tu da khwn..hahaha..sj je tu zmn budak2 lagi...gatal gak ak ni..hehehe

G0sSip GIrl!!!

ak nk wish "domo3 arigatou to my BFF aka ida"..
sbb da mula sebar blog ak kt bdk2 klas ye...
cepat sgt GOSSIP ni tersebar...ni la bukti kehebatan gossip girl IDA ...hehehe..JGN MARAH YE IDA..XOXO..
actually ni intro je..ak juz nk inform kt korang yg
cte feveret ak "GOSSIP GIRL" da continue airing yesterday..da lme ak tggu...bestnya..xsbr nk tgk..camne la dgn blair n chuck????

k back to my daily routine..as usual hri2 kne naik bas la kn g pekan..mse ak on da way g pekan tu, ak tido la..hehehe..mcm biase gak la..
Tiba2 je ak t'hidu bau mcm bnde terbakar..t'kejut gak kn..mne la tau tkt bas buat hal..hehe..tpi ak tgk bas ak ok jer..xde yg suspicious..so ak pndg kt luar...fuyooo...
terkejut ak...hohoho...jerebu wei...ak rse mcm msk dlm cte the fog lak..hehehe..kuat sgt imaginasi ni..rupa2nya hutan kt pekan t'bkr..berasap habis..ni sbb ape ye???global warming ke org bakar hutan???klu bakar hutan bleh la ak tlg cal uncle karam singh walia ...ape pndpt korang semua??


N last skali ak ucapkn tq very2 much to all my frenz for ur support..(ida,shikin,daia,kc,tiqah,aja,fara,mama,yana,natul,azzah, ira n rmai lgi)

PS:X SEMPAT LAK NK AMIK GMBR WAKTU KEJADIAN "the fog"..HEHEHE...XDPT NK SHARE

---dewa dewa---
ADIEU
present to u my feveret band..


----------------------------------------EXILE------------------------------------------





so ni la band 1st yg ak ingin kongsi dgn korang semua..
band ni diberi nama EXILE..(ayt ni mcm familiar plak kn)
ak mula2 knl band ni wktu 2nd year..wktu tu t'sgt la dkt dgn final..gle sggh ak ni kn..wktu2 genting tu gak ak bleh sangkut dgn diorg ni..bleh plak ak cri vid2 n lagu2 diorg ni wktu tu..ble da jumpe tu,ape lgi ak lyn r..hehehe..buku yg kt dpn mata ak pn bleh jdi invi tau..duk lyn video diorg ni..every min ak duk ngadap je vid tu..siap nyanyi2 n menari plak..klu x caya,tny my rumate..diorgn ALLAH sje yg tau mcm mne ak wktu tu..
adei!!byk plak ak melalut ni..ok now back 2 the point..hehe..ni ak selitkn info psl group ni -----

Exile ni ade 14 ahli semuanya ..hehe..ni senarai nme ahli:
Hiro
Makidai
Matsu
Usa
Akira
Kenchi
Keiji
Tetsuya
Naoto
Naoki
Nesmith
Shokichi
Atsushi

n last but not least my hero
Takahiro Tasaki aka my boyfren

ni juz utk sesi perkenalan je dulu ye.
after this ak akn mula mskkn lagu n vid diorg ni utk dikongsi dgn korang semua..

dewa..dewa..
adieu

PS:klu nk mskkn lgu n vid tu mcm mne ek???xreti lgi ni..sapo yg reti,sila2 la ajrkn..
7:15 AM by ---nEW sEkai--- 4 comments
fuh..
lme gak nk kne explore psl blog ni.
almaklumla ye bdk bru nk blaja..
nk stadi mls..psm t'tgguh lgi..tido byk,mkn byk n MAIN2 lgi la byk..
tpi xpe la..jap2 lgi ak smbg la tu ye...
OK...it's time to introduce my addiction..hehehe
JENG..JENG..JENG....
mY FEVERET group!!!


to BE CONTINUED....

aRIGATOU t0 WaHED-chan and On-chan

6:38 AM by ---nEW sEkai--- 7 comments
Lupo Plak nk ucap kt rumate ak yg sorg lgi ni(ailiey)
DoMO ariGatou...for all of ur support..at LAST jdi gak ak wat blog ni..hehehe
malu plop rse..
ak pn xtau knape ak rajin plak nk wat blog ni.
ak rs ak ni jns yg mls nk update2 brg dlm blog ni.
maybe awl2 ni rajin sket..tgh hot2 ni..baaik ak truskn..hehe..mu rse gano wahed???
blog ak ni juz 4 fun..n kongsi2 sket2 psl entertainment dgn korang semua deh..tpi klu t'slh info tu..jgn marah lak ye..klu nk kongsi psl academic n bnde lain tu ssh sket..tgk la nnti klu rjn ak selit2kn ye..dun worry..stkt ni dlu ye..adieu

PS ida n da geng: blog baru ni.bce2 la deh..kakak qistina da malu ni..hehe