my GoOd olD dAYS plus MY Monkey LOVE???

Saturday, March 27, 2010 6:45 AM by ---nEW sEkai---








minna-san,konbanwa!!!
haha..da lme x update blog ni..bz plus MALAS..xtau la hari tiba2 je rse mcm tringt KAWAN LAMA...maybe bru lps bkk FB so dpt latest news of my frenz..banyak sgt yang berubah...dari yg rock berubah jdi ayu..dri yg single,da jadi mom n x lupa gak yang da bertunang n in relationship..ak je nmpknye xbrpa ade perubahan..macam ni gak la..hope 1 fine day ak dpt wat reunion..

yg kt last tu gmbr ak time bulan puasa kat sekolah..mse tu ak kt dewan makan dengan roomate ak...ni gmbr tahun 2003 so masa tu ak bdk Form 3 la..hehehe...kami kne bukak puasa ramai2 kat Dewan makan...hehe..yang bestnye tempat makan utk dorm kitorg kt depan dekat dengan tempat makan warden2..so ak suka gak la sbb dpt skodeng warden aka CIKGU feveret ak..biasa la skol perempuan semua...skodeng cikgu je la kn..uhuks..xbley bgi tau nme ye..BIARLAH RAHSIA..



ps:kepada sapa2 yang knl cikgu tu,senyap2 je la k...lgpn skrg ni cikgu tu da khwn..hahaha..sj je tu zmn budak2 lagi...gatal gak ak ni..hehehe

7 Response to "my GoOd olD dAYS plus MY Monkey LOVE???"

  1. -Louvrenur- Says:

    Salam,
    hehehe... ini la zmn muda-mudi mek la ek?? huehehehehe
    a great memory to b remember

    ^^

  2. atiqahtuty Says:

    gatal la mekla ney he3 =p

  3. ~aimin~ Says:

    la....aku tau sapo....nak srh aku announce ko???haha

  4. ---nEW sEkai--- Says:

    hehe...biase la tu..gatal sket2..

  5. f a r a Says:

    ha ha ha ha ha...mg blek mn dh f3? la, kwen br 1, 3 de lg..haha

  6. ---nEW sEkai--- Says:

    announce pn bkn ade org knl pn..ak x kesah..hikhik..

  7. pheonix Says:

    muko mu dok brubah pon mek,mke form 3 pon sm mcm mko dh year 3 kat U..ha3

    dok tahu lak perangai mek la gni..ha2..
    le ni dh insaf ko..?

Post a Comment