Sunday, March 7, 2010 6:03 PM by ---nEW sEkai---
present to u my feveret band..


----------------------------------------EXILE------------------------------------------





so ni la band 1st yg ak ingin kongsi dgn korang semua..
band ni diberi nama EXILE..(ayt ni mcm familiar plak kn)
ak mula2 knl band ni wktu 2nd year..wktu tu t'sgt la dkt dgn final..gle sggh ak ni kn..wktu2 genting tu gak ak bleh sangkut dgn diorg ni..bleh plak ak cri vid2 n lagu2 diorg ni wktu tu..ble da jumpe tu,ape lgi ak lyn r..hehehe..buku yg kt dpn mata ak pn bleh jdi invi tau..duk lyn video diorg ni..every min ak duk ngadap je vid tu..siap nyanyi2 n menari plak..klu x caya,tny my rumate..diorgn ALLAH sje yg tau mcm mne ak wktu tu..
adei!!byk plak ak melalut ni..ok now back 2 the point..hehe..ni ak selitkn info psl group ni -----

Exile ni ade 14 ahli semuanya ..hehe..ni senarai nme ahli:
Hiro
Makidai
Matsu
Usa
Akira
Kenchi
Keiji
Tetsuya
Naoto
Naoki
Nesmith
Shokichi
Atsushi

n last but not least my hero
Takahiro Tasaki aka my boyfren

ni juz utk sesi perkenalan je dulu ye.
after this ak akn mula mskkn lagu n vid diorg ni utk dikongsi dgn korang semua..

dewa..dewa..
adieu

PS:klu nk mskkn lgu n vid tu mcm mne ek???xreti lgi ni..sapo yg reti,sila2 la ajrkn..

8 Response to " "

  1. Starbucks Says:

    zila..apa yg berlaku kepada Super Junior u??

  2. hidayah_samat Says:

    weh..post la psl band kegemaran ku..band rock kapak.wakakakakakaka

  3. atiqahtuty Says:

    auww mek da 3 post da tiqah br bce eh he3
    blogging puas2 kasi satu clas berblog =DD

  4. pheonix Says:

    uncle kc ni..
    x habis-habis nak kutuk suju..wu2

    exile or x-file..?
    gaye ad dah..lalaala~~

    x tau pon group mmber die,tp tau lg [last christmas0,mreka yg nyanyi kan..=]

  5. ---nEW sEkai--- Says:

    btul tu ida..diorg la yg nynyi last christmas tu...best kn suara diorg...byk lgi lgu diorg yg best..klu nk mntk je dgn zila..hehehe..da jdi promoter lak

  6. ---nEW sEkai--- Says:

    uncle kc...suju tu dah ramai orang lain kenal..so x payah la saya nak introduce dekat orang lain..sekarang ni kan tengah belajar bAhasa jepun..so belajar2 la dengar lagu jepun ye..hehehe

  7. ---nEW sEkai--- Says:

    tiqah.wktu tu dlm maintenance lgi..x ready nak debut lagi..hehehe..

  8. ---nEW sEkai--- Says:

    daia,utk band rock2 kapak ni akn ak buatkn 1 lgi blog khas utk mu..hehehe...tpi xtau r ble..haha

Post a Comment